ejendomsservice inden for drift og vedligeholdelse

Ejendomsservice

Vsts.dk tilbyder professionel ejendomsservice inden for drift og vedligeholdelse på alle opgaver inden for tømrer og snedkeri.

Drift og vedligeholdelse

Vsts.dk leverer hurtig og præcis ejendomsservice inden for tømrerfaget og snedkeri.
Her har du mulighed for, at have en fast troværdig tømrerservice til alle former for drift og vedligeholdelse, uanset om der er tale om mindre reparationer eller større serviceopgaver.

Skal du træffe beslutning om der skal foretages reparation eller en hel renovering, er du også velkommen til at kontakte os, for beregning af opgaven for at få det bedst mulige udgangspunkt at træffe beslutning ud fra.

Vi tilbyder fleksible samarbejdsaftaler og udførsel af høj kvalitet.

Har I behov for en erfaren, ordentlig serviceaftale hvor den daglige brug af ejendomme bliver forstyrret mindst muligt, er du altid velkommen til at kontakte os, med spørgsmål eller ønsker til et uforpligtende tilbud på ejendomsservice.

Kontakt os i dag og fortæl os, hvad vi kan hjælpe med.

Dedikeret tømrer- og snedkerarbejde

Vi har mange års erfaring inden for branchen og vores medarbejdere er alle dygtige håndværkere, der sørger for at udføre opgaverne hurtigt men effektivt og i høj kvalitet. Vi er tilgængelige og kan komme med kort varsel.

Vi har en stærk passion for tømrer- og snedkerfaget og arbejdet med træ. Vi går op i at levere et godt stykke arbejde, som både vi og vores kunder er stolte af og glade for. Vi har høje standarder, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi tror på, at godt håndværk og høj kvalitet er afgørende for at levere et godt resultat. Derfor arbejder vi altid med de bedste materialer og teknikker og holder os opdateret på de nyeste tendenser og viden i branchen.

Vi leverer altid personlig og ærlig rådgivning til vores kunder, så du altid kan føle dig tryg og godt informeret omkring de opgaver, vi udfører. Tag kontakt til os i dag for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os på 26 16 80 79 eller send en besked til os i kontaktformularen, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi udfører ejendomsservice på hele Sjælland.