Medarbejder fra Vsts.dk i gang med at skrue en skrue i træstykke med en skruetrækker

Lærlinge

Få mest muligt ud af din læretid hos Vsts.dk A/S

Vsts.dk har løbende lærlinge, voksne såvel som unge under uddannelse inden for vores hovedområde som tømrer.

Vi bestræber os på, at have en lærling per svend hos Vsts.dk af den simple årsag, at vi ønsker at tage medansvar for fremtidens byggeri.

Det betyder at du som lærling hos Vsts.dk bliver fast tilknyttet mestersvend og svend, der sikrer at du kommer godt i gang og har fokus på at du løbende dygtiggør dig og kommer styrket tilbage til skoleforløb og eksamener.

Vi vurderer nye lærlinge udfra: 

  • Gåpåmod og lyst til at lære –  hellere spørg én gang for meget end for lidt
  • Evnen til at være stabil og tage ansvar for læretiden på samme måde som man ville gøre som færdiguddannet
  • Evnen til at se sig omkring; husker sit værktøj, rydder op og passer sine pausetider
  • Evnen til – og lysten til at lære – at bygge ud fra tegnings materiale
  • En kammeratlig energi, der har lyst til at lære, samarbejde, og udvikle sig.

Lærlinge får, som alle andre, udleveret ID-kort (som bæres synligt hver dag),arbejdstøj ved opstart, samt firmaets personalehåndbog.

Bliv en del af en ambitiøs fagentreprenør på Sjælland

Vi søger løbende svende og lærlinge hos Vsts.dk. Følg os gerne på LinkedIn og Facebook og se hvilke nye projekter, vi starter op.

Som tømrer hos Vsts.dk A/S bliver du en del af en ambitiøs virksomhed, hvor visionen om at være en af de mest produktive fagentreprenører på Sjælland, dikterer den måde vi arbejder på, og den tilgang vi har til hinanden.
En god sikker og tryg arbejdsplads er altafgørende, men vi stiller til gengæld høje krav til stabilitet, dygtighed og effektivitet i det daglige.
Vi kontakter jævnligt svende til samtaler idet vi de kommende år vil ekspandere forretningen med flere større projekter på Sjælland udenfor hovedstadsområdet.
Send en ansøgning og cv til Peter Sparwath på peter@vsts.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nomineret som Årets Læreplads 2023

Årets Læreplads er en pris, der uddeles til en virksomhed, der er indstillet af virksomhedens egen lærling.

Prisen som “Årets Læreplads” går til en virksomhed der fagligt, socialt, kollegialt og ledelsesmæssigt har udmærket sig, og vi er meget stolte over at modtage denne nominering i 2023.

Vi forsøger vi dagligt at skabe de bedste rammer for en ordentlig arbejdsplads for alle, og hvor lærepladsen i nogle tilfælde er første møde med det voksne arbejdsmarked, oplever vi det som et privilegie, at få lov til at være med til både at uddanne de unge og være med til at forme dem som mennesker i deres syn på arbejdslivet.

Vores ambition er at, når man er lærling i Vsts.dk, er det mere end bare et svendebrev man får med sig i videre i livet.

Vsts nomineret årets læreplads 2023