Arbejdsmiljø

ID-kort fra Vsts.dk ansatte

Sikkerhed og orden hos Vsts.dk A/S

Et sikkert, trygt og ordentligt arbejdsmiljø, hvor der tages hånd om den enkeltes udvikling, både fagligt og personligt er af allerhøjeste prioritet hos Vsts.dk A/S.
Vi sigter efter medarbejdere der trives, og bliver hos os længe ligesom vi ved, at trygge medarbejdere i faglig udvikling leverer højeste kvalitet overfor vores kunder.
Vi overholder Arbejdsmiljøloven og sikrer, at alle der arbejder for Vsts.dk får en grundig gennemgang af vores personalehåndbog, som de på deres ID-kort bærer synlig adgang til.
Vi skal sikre at vi både internt og eksternt har de samme arbejdsmæssige værdier, og i forhold til sikkerhed overholder alle gældende regler, også når det skal gå stærkt.
Vi afholder lovpligtig Arbejdspladsvurdering én gang årligt, hvor alle medarbejdere tager stilling til sikkerheden på arbejdspladsen gennem spørgeskemaer, der på personalemøde bliver gennemgået og efterfølgende lagt konkrete handlingsplaner for konstant optimering af vores arbejdspladser.

Du kan se den seneste medarbejder APV her.

Livet er langt og lykken kan være kort, hvis der sker ulykker eller unødvendigt slid på krop og sind, og det tager vi meget alvorligt. Det betyder blandt andet, at vi stiller krav til, at de byggepladser som vi færdes på lige ledes lever op til Arbejdstilsynets krav for sikkerhed.
Som virksomhed tilskynder vi, at alle arbejder ud fra vores værdisæt, og at vi er kendt som en ordentlig, moderne, transparent tømrervirksomhed, også når det gælder arbejdsmiljø.