Medarbejder far vsts.dk i gang med at bruge en skruetrækker

Vsts.dk som arbejdsplads

Stærkt fællesskab, ambitiøst håndværk og udvikling

Vsts.dk er en tømrervirksomhed med højt til loftet og plads til faglig og personlig udvikling.
Vi løfter i flok, giver plads til forskelligheder og søger det stærke fællesskab.

I kraft af vores lille størrelse, og flade struktur, vil man som en del af Vsts.dk opleve at der er plads til at byde ind med de kompetencer og erfaringer man har, for det tilfælde at det bidrager positivt til virksomheden. Nye idéer og inputs altid velkomne uanset om man er nyankommen eller har været en del af holdet i mange år.

Der hersker en fri, respektfuld og venskabelig tone på blandt os og vores hovedfokus er, hver dag at arbejde for at skabe værdi, for bygherre og samarbejdspartnere.

Fælles for alle hos Vsts.dk er at vi stolte af vores fag, har fokus på det gode håndværk og elsker at arbejde med træ!
Vi tilbyder en timeløn på niveau med / en smule over gennemsnitslønnen, firmabil, nødvendige værnemidler og arbejdstøj. Vsts.dk sikrer desuden alle medarbejdere ulykkes- og tandskadeforsikring.

En virksomhed i udvikling

Vsts.dk har de seneste få år udviklet sig fra at være en enkeltmandsvirksomhed drevet alene af Peter Sparwath til i dag, at være en tømrervirksomhed der udfører projekter ud over Sjælland med sæde i Ringsted.

Vi vil gerne bevare de nære relationer til hinanden, og være en rummelig rar virksomhed at arbejde i, og for at det kan lade sig gøre, stiller vi krav til, at man som medarbejder hos os er stabil, professionel og forstår at man repræsenterer Vsts.dk så snart man trækker i firmaets tøj.

Det betyder at man er ordentlig, venlig, arbejdsvillig og opryddelig i sin tilgang.

Til gengæld vil du som medarbejder hos Vsts.dk indgå i et stærkt fællesskab, med dygtige håndværkere, der kærer sig for kvalitet, service og præcise løsninger og lærer fra sig i det omfang, der er behov for.
Vi holder årlige sommerfester og julefrokost, og mødes jævnligt på kontoret i Ringsted, hvor der er mulighed for at ”slå” mester og kollegaer i pool, bordfodbold, dart eller bordtennis.

Holdet hos Vsts.dk kommer fra hele Sjælland ligesom vores projekter gør.