Professionel fagentreprise

Fagentreprise hos professionel tømrer

Specialiseret tømrer / snedker fagentreprenør i det professionelle byggeri på Sjælland.

Fagentreprise

Vores kunder er professionelle hoved- og totalentreprenører i erhvervsbyggeriet, og vores medarbejdere inkluderer erfarne håndværkere, der besidder viden om beregning, grundig tolkning af tekniske tegninger og præcis implementering af dem.

Vi har specialiseret os som fagentreprenør i nybyggeri og renoveringsprojekter med det mål at skabe stærke vedvarende samarbejder, hvor skarp projektstyring og åbenhed om processer er en målsætning.

De senere år har vi beskæftiget os meget med boligbyggeri af lejemål, men erfaringsgrundlaget tæller også kontorrenovering, hospitalsprojekter, opgaver på Novo mv.

Vi fokuserer på at levere nøjagtige og pålidelige løsninger, der opfylder krav og specifikationer i dansk erhvervsbyggeri.

Vores mål er at sikre, at hvert projekt udføres effektivt, præcist og i overensstemmelse med gældende standarder inden for branchen.

Effektivitet og kvalitet gennem standardisering

En af vores største styrker er, gennemarbejdet standardisering af opgaven før opstart, der sikrer effektivitet i udførslen med en høj kvalitet ved aflevering.

Løbende egenkontrol, tæt koordination af medarbejdere og løbende status er med til at sikre såvel en effektiv eksekvering og høj kvalitet.

Det betyder at bygherre lettere kan styre projekters fremgang med Vsts.dk A/S som fagentreprenør på tømrerudførslen, fordi tidsplanen bliver overholdt og ærgerligt dobbeltarbejde ikke skal udføres.

Vores høje faglighed sikrer et optimalt materialeforbrug og med et dertilhørende stærkt samarbejde med såvel bygherre som andre fagentreprenører.

Et godt resultat står på skuldrene af stærke arbejdsprocesser

Vi udfører tømrerenterpriser på værdier, der har til hensigt at bidrage til styrket kvalitet i dansk byggeri, med arbejdsprocesser, der bunder i de værdier vi som virksomhed ønsker at arbejde ud fra:

Viden: Jo bedre kendskab vi har til projektet som helhed, og til den opgave, som vi står overfor, jo hurtigere og mere effektivt kan vi igangsætte arbejdet.

Samarbejde: Med Vsts.dk A/S som leverandør, vil du ikke blot møde en kompetent tømrervirksomhed, men også en partner, der går indgår i projektet i samarbejde med alle involverede for at opnå det bedste resultat. Vi går ind for samarbejde frem for siloarbejde.

Transparens: Med års erfaring i det professionelle byggeri forstår vi vigtigheden af, at vi som leverandør er tilgængelige og åbne omkring vores måder at styre tømrerenterpriser på. Vi ved at større byggesager ikke altid går som planerne foreskriver, hvorfor vi gør en dyd ud af, at vores samarbejdspartnere løbende bliver informeret om vores arbejde, for bedre at kunne justere og bringe projekter i mål.

Se mere om vores værdisæt 

Gamle dyder duer endnu

Selvom vi betragter os selv som en en moderne tømrervirksomhed, med unge friske folk, der følger fagets udvikling, er vi måske ”gammeldags” i vores dyder overfor vores omgivelser:

Vi møder til tiden, vi rydder op efter os selv og vi bidrager til en god stemning på pladsen.

For det synes vi, er vigtigt for, at komme i mål som et hold.

Få en kvalitetsløsning med en professionel fagentreprise

Vi ved, hvad vi er dygtige til, og fokuserer på netop dét. Derudover har vi nogle af de dygtigste samarbejdspartnere på markedet, som vi kan spare med, såfremt det vil gavne et givent projekt.

Vores fagentreprise dækker alle aspekter af jeres projekt.

Vi holder til i Ringsted, og har altid en dør åben for nye drøftelser.

Ring på telefon 26 16 80 79 eller skriv gennem formularen på siden her.