Projektstyring ved byggeri

Projektstyring af byggeri

Professionel samarbejdspartner i erhvervsbyggeriet

Effektiv projektstyring for høj kvalitet og tidsmæssig levering

Vsts.dk udfører primært opgaver som under- og fagentreprenør i erhvervsbyggeriet på Sjælland.

For at sikre højest mulig kvalitet og aflevering til tiden, vægter vi at standardisere vores indsats i højst mulige grad, gennem effektiv projektstyring såvel internt som i samarbejde med bygherre og andre faggrupper.

Samarbejde omkring projektstyring er vigtigt for os, da vi af erfaring ved at det har stor indflydelse på vores muligheder for at levere det bedste resultat.

I vores faciliteter i Ringsted har vi mulighed for at opbevare materialer og værktøj på forsvarlig vis. Det betyder, at vi kan reducere risikoen for ærgerlig materiale spild og samtidig sikre højst mulig kvalitet i det færdige projekt.

Projektstyring med systematik og overblik

Vi har stor erfaring med projektstyring i erhvervsbyggeriet, og tilgår nye såvel som igangværende projekter med systematik fra opmåling til beregning og eksekvering.
På vort kontor planlægger, beregner og koordinerer vi projekternes faser og skaber det nødvendige overblik for alle vores medarbejdere.
Vi noterer alle detaljer, så vi kan sikre en optimal proces og undgå ærgerlige fejl.
Har du et projekt der skal igangsættes?
Kontakt os og lad os mødes over en kop kaffe i Ringsted.

Egenproduktion sikrer effektivitet

En måde at sikre effektivitet i produktionen er, at præfabrikere og klargøre materialer til installationer på byggesager.
For det tilfælde, at vi af forskellige årsager ikke kan komme frem på pladserne, vil vi meget egenproduktion endnu kunne overholde tidsplanen og sikre projektet.

Vsts.dk har på nuværende ikke egenproduktion til rådighed, men vi hører gerne fra potentielle udlejere af produktionsfaciliteter, idet det er en ambition for os konstant at kunne optimere på projektstyring. og eksekvering.

Professionel samarbejdspartner i fagenterprisen

Effektiv projektstyring er afgørende for resultatet på ethvert byggeprojekt, da det sikrer, at projektet bliver færdigt til tiden, inden for budgettet og med den ønskede kvalitet.

Hos Vsts.dk er vi specialiseret i projektstyring af byggeri og vi tror på, at en vel planlagt og koordineret proces er nøglen til at levere optimale resultater.