Tømrer med en snedkers præcision

Hos Vestsjællands Tømrer/Snedker er vi et hak bedre.

Fokus på den personlige dialog

Når vi skal ud på en opgave hos dig, går vi op i at have en god snak om projektet. Vi besøger også helst og besigtiger opgaven. Dette gør vi da vi gerne vil være sikre på, at vi er opmærksomme på alle parametre. På den måde kan vi give dig et gennemsigtigt og gennemtænkt tilbud på dit projekt. Ved at holde den gode kontakt, kan vi også sikre I er oplyst gennem hele processen.

Medarbejdere hos Vestsjællands tømrer/snedker

Alt i tømrerarbejde

Når du vælger os som din tømrer har vi altid fokus på det gode håndværk. Vi laver aldrig det hele på den halve tid. Ellers ville vi ikke kunne sikre vores kunder et ordentlig udført stykke arbejde.

Vores tømrer kan hjælpe dig med bl.a.

Derudover kan vi også hjælpe med indvendigt snedkerarbejde og restaurering.

Originale løsninger

Leder du efter en tømrer som kan give dig en kreativ og original løsning på dit projekt. Så er du havnet det rigtige sted hos Vestsjællands Tømrer/Snedker. Se lidt af vores tidligere udførte arbejde her.

Vi har mange års erfaring som tømrer, men også som snedker. Det gør at vi har nemt kan finde den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os gennem formularen på siden her eller på telefon 26 16 80 79 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tømrerarbejde.

Bygning med altaner

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 26 16 80 79  eller via nedenstående formular, så kan vi snakke om dit projekt, og komme med et uforpligtende tilbud på opgaven.

© Copyright - VSTS.dk
Call Now Button