Byggeri i træ

Træbyggeri

Det er vores mål at blive en foretrukken fagentreprenør inden for fremtidens træbyggeri. Fordi vi tror på træ.

Professionel træbyggeri med kompromisløs kvalitet

Som moderne tømrervirksomhed spænder vores kompetencer bredt.
Men i al sin enkelthed holder vi utroligt meget af at arbejde med træ.

Fordele ved træ

Der er flere fordele ved træbyggeri, som gør det til en attraktiv og bæredygtig byggepraksis.

Én ting er at træ som materiale let kan transformeres, vedligeholdes og genanvendes.
En anden er, at træ som byggemateriale er et enormt Co2-venligt materiale.

  • Træ optager CO2 under sin tilblivelse
  • Træ udleder mindre CO2 i bearbejdningen
  • Træ har naturlig isoleringsevne, der betyder at træhuse kan opretholde et stabilt og behageligt indeklima med mindre energiforbrug til opvarmning og køling.
  • Produktionen af træmaterialer til byggeri genererer generelt mindre CO2 end eksempelvis produktionen af beton eller stål. Træbyggeri kan derfor bidrage til at reducere byggebranchens samlede miljøpåvirkning.
  • Træ er lettere end materialer som beton og stål, hvilket betyder, at træbygninger generelt kræver mindre fundament og strukturel styrke, hvilket kan reducere byggeomkostningerne.

Vi er engageret i træbyggeri

Vi ønsker bidrage til udbredelsen af træbyggeri i Danmark fordi træ dels er et vidunderligt materiale at bo og leve med, er æstetisk i sit udtryk, holder længe efter os mennesker – og naturligvis fordi træ bidrager positivt til nedbringelsen af CO2-udledningen.
For at nå vores mål om, at blive et foretrukket valg til udførsel af træbyggeri, arbejder vi for at styrke vores viden og kunnen inden for CLT-byggeri. Kontakt os via formularen for en snak om, hvordan vi kan bidrage til dit projekt.

Mod et mere bæredygtigt byggeri

Der hersker ingen tvivl om, at kravene til at bygge med bæredygtighed i fokus i dansk byggeri er blevet skærpet, og det stiller krav til os alle.
En del af vores engagement, er vi udarbejder strømlinet dokumentationen af vores eget CO2-aftryk. Vi mener, at det er vigtigt at have et klart billede af vores CO2-udledning, så vi kan træffe velinformerede beslutninger om, hvordan vi kan reducere vores eget miljøaftryk, bedst muligt uden at gå på kompromis med vores standarder og kvalitetsniveau.

Hos Vsts.dk tror vi på, at træbyggeri kan være med til at gøre en lille forskel i forhold til at arbejde hen mod mere bæredygtige løsninger – samtidig med at vi leverer kvalitetsløsninger til vores kunder. Kontakt os i dag på telefon 26 16 80 79 eller skriv til os via formularen her på siden.