Vsts.dk logo bag på en lyserød trøje

Forretningen

Transparens, kvalitet og Samarbejde

Vsts.dk A/S blev grundlagt som i 2009 af Peter Sparwath som Vestsjællands Tømrer / Snedker, og er siden 2021 omlagt til aktieselskab under navnet Vsts.dk A/S.

Transparens, kvalitet og samarbejde fra tilbudsgivning til aflevering er kerneværdier som hele vores virksomhed er bygget op omkring, og som vores omgivelser vil opleve med os som leverandør.

Vi ønsker at være en af de mest produktive fagentreprenør på ind- og udvendig tømrer- og snedkerarbejde i det professionelle byggeri på Sjælland.

Vi går til opgaverne med en standardiseret tilgang, der medfører kontrol over processen, løbende egenkontrol og høj kvalitet ved aflevering inden for aftalt pris og tid.
Det betyder at vi sætter os grundigt ind i de projekter, som vi regner på, sikrer optimal koordinering af medarbejdere og en smidig produktion med kvalitet i højsæde.
Vi er stolte af tømrerfaget og ønsker at bidrage til den fortsatte udvikling af faget gennem udvikling af vores medarbejdere og uddannelse af lærlinge.

Vores sager løses med svende i selvstyrende teams, der løbende er i dialog med mester, bygherre og rådgivere. Vi tror på en flad ledelsesstruktur og uddelegering af beslutninger fra sag til sag, for at bidrage til medejerskab, ansvar og hurtig eksekvering.

Vsts.dk råder over kontor- og lagerfaciliteter i Ringsted,