Kreative løsninger til indvendigt snedkerarbejde

Er du på udkig efter en speciallavet løsning til snedkerarbejde, så er du kommet til det rigtige sted.

Bevar dit gamle inventar

Er du forelsket i dine gamle og flotte franske døre? Men er dørene skæve og ikke til at lukke? Så kan vi hos Vestsjællands Tømrer/Snedker hjælpe dig. Vi har stor erfaring i alt i indvendigt snedkerarbejde.

Vi har fokus på de gode gamle dyder, og arbejder med en snedkers præcision. Vi sørger for at dine gamle vinduer, døre, inventar og andet træværk beholder sit udtryk, når det skal istandsættes. Har du gamle køkkenlåger, garderobeskaber eller badeværelsesmøbler kan vi hjælpe med disse. Opgaven kan vi både løse hos dig eller på vores eget værksted.

Tilbyder speciallavede løsninger

Som snedker har vi lavet alverdens forskellige opgaver. Vi er kreative anlagt og kan derfor nemt finde en unik og original løsning til din opgave. Når vi udfører indvendigt snedkerarbejde kan vi hjælpe dig med helt speciallavede løsninger inden for træarbejde.

Vi lytter til dine ønsker og behov, samt det du siger mellem linjerne, og afleverer det resultat du har behov for.

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende inden for indvendigt snedkerarbejde:

  • Træværk/gelænder
  • Døre
  • Vinduer
  • Inventar i køkken og bad
  • Låger

Vi hjælper også med mange andre specialopgaver. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Har du f.eks. gamle klassiske møbler eller en fredet bygning der skal restaureres, kan vi også hjælpe med dette.

Lad os hjælpe med snedkerarbejdet

Vi tager en grundig snak om dit projekt inden vi giver dig et tilbud. Her besigtiger vi også opgaven, så vi ved hvad der er muligt, og vigtigst af alt, hvad der ikke er muligt. På den måde kan vi sikre, at du får et gennemtænkt tilbud samt at vi alle undgår ubehagelige overraskelser.

Kontakt os på telefon 26 16 80 79 eller udfyld formularen på siden her. Så finder vi sammen den optimale løsning til dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 26 16 80 79  eller via nedenstående formular, så kan vi snakke om dit projekt, og komme med et uforpligtende tilbud på opgaven.

© Copyright - VSTS.dk
Call Now Button