Tilbygning og ombygning efter dine behov

Hos Vestsjællands Tømrer/Snedker går vi op i den personlige kontakt med vores kunder,
så du kan føle dig tryg når vi skal opføre din nye tilbygning eller ombygge din bolig.

Vi er et hak bedre

Vores slogan er – Vi er et hak bedre – og det vil vi gerne leve op til. Vi bygger ikke blot det du bestiller, men det du oprigtigt har brug for. Vi lytter til dine ønsker og behov. Så vi sammen kan finde den bedste løsning, når du skal have en tilbygning eller ombygget din nuværende bolig eller virksomhed.

Vi er både tømrer og snedker, hvilket gør at vi som tømrer arbejder med en snedkers præcision, og altid kan stå inde for det stykke arbejde vi udfører hos vores kunder.

Er tiden inde til en ny tilbygning?

Er pladsen blevet for trang efter familien er vokset, eller kan kontoret ikke længere huse hele virksomheden? Så er det måske på tide at få opført en tilbygning.

Vi har erfaring med at opføre tilbygninger. Vi har før oplevet at skulle bygge en hel 1. sal, uden så meget som konstruktionstegninger. Men vi er ikke bange for udfordringer og finder altid en god løsning på de udfordringer vi skulle møde.

Vi er kreative anlagt og kan derfor finde nogle fede og originale løsninger til din nye tilbygning.

Vi vægter det gode håndværk højt og vil ikke gå på kompromis. Derfor besigtiger vi din opgave grundigt inden vi giver dig et tilbud. På den måde får du et gennemtænkt tilbud og undgår ubehagelige overraskelser ved din nye tilbygning.

Giv boligen nyt liv med en ombygning

Vi er gode til at se potentialet i boliger og kontorer. Derfor kan vi vejlede dig til hvordan du får det meste ud af en ombygning. Vi kan finde frem til hvad der kan bevares og hvad der skal laves nyt ved din ombygning. Derfor kan vi bibeholde noget af bygningen eller rummets nuværende sjæl og udtryk.

Vi er også erfarne indenfor indvendigt snedkerarbejde og kan restaurere hvis du har nogle specielle udsmykninger, så som en fransk dør eller et indbygget skab. Skulle du have en fredet bygning der skal restaureres, kan vi også være behjælpelige i processen.

Vi kan hjælpe med entreprisen da vi har en masse dygtige samarbejdspartnere inden for mange faggrupper. Vi er derfor med i alle faser af din ombygning. 

Kontakt os på telefon 26 16 80 79 eller udfyld vores kontaktformular for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din ombygning eller nye tilbygning.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 26 16 80 79  eller via nedenstående formular, så kan vi snakke om dit projekt, og komme med et uforpligtende tilbud på opgaven.

© Copyright - VSTS.dk
Call Now Button