Restaurering af bygninger og møbler

Vi kan hjælpe med nænsom og grundig restaurering af fredede bygninger og klassiske møbler.

Giv de gamle møbler en chance til

Har du et gammelt chatol, en flot gammel dør eller nogle unikke vinduer, som trænger til at blive istandsat? Så kan vi hos Vestsjællands Tømrer/Snedker hjælper dig. Vi har stor erfaring med restaurering og specialløsninger. 

Vi kommer ud og besigtiger din opgave så vi er sikre på, om vi kan hjælpe med dit møbel. Inden vi påbegynder arbejdet hos dig, tager vi ligeledes en grundig snak. Så du ved hvordan processen kommer til at foregå. Alt dette gør vi, for at kunne give dig et gennemsigtigt og gennemtænkt tilbud, hvor du ikke vil blive mødt af ubehagelige overraskelser.

Fredede bygninger restaureres

Vi er også erfarne i restaurering af fredede eller gamle bygninger. Vi sørger for at bibeholde bygningens udtryk og sjæl. Vi arbejder på opgaven som både tømrer og snedker. Skulle opgaven kræve andre faggrupper har vi et tæt samarbejde med flere andre i branchen og hjælper dig gerne med en totalløsning.

Det gode håndværk er i højsæde

Vi går ind til enhver opgave med den indstilling, at opgaven skal løses som var det vores eget hus vi arbejder på. Sådan kan du være sikker på et veludført stykke arbejde når vi hjælper med din opgave.

Kontakt os for en snak om dit projekt. Vi kan kontaktes gennem kontaktformularen på siden her eller på telefon 26 16 80 79. Sammen finder vi den optimale løsning for restaurering af dine møbler, inventar eller bygning.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os på 26 16 80 79  eller via nedenstående formular, så kan vi snakke om dit projekt, og komme med et uforpligtende tilbud på opgaven.

© Copyright - VSTS.dk
Call Now Button